Toimitusehdot

1. Tuotteiden tilaus

Siirrä haluamasi tuotteet ostoskoriin ja siirry kassalle. Ostettuasi tuotteet saat sähköpostiin viestin, joka toimii tilausvahvistuksena ja jossa on ohjeet tilauksen maksamista varten. Tuotteiden minimitilaussumma on 15 € (ennen postikulujen lisäämistä). Myös alennuskuponkia käytettäessä minimitilaussumman on oltava vähintään 15 € ennen postikuluja.

Huomaathan, että tuotekuvien värit eivät välttämättä täysin vastaa tuotteiden oikeita värisävyjä johtuen esimerkiksi erilaisista tietokoneen näytön asetuksista.

2. Hinnat, toimitus- ja pakkauskulut

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron.

Toimituskulut ovat pääsääntöisesti 6,00 €. Tämä lisätään ostosten loppusummaan. Tilaus on myös mahdollista lähettää kirjelähetyksenä hintaan 3 € (alle 250 g) tai 5,60 € (250-500g) tai 7,40(yli 500g), mikäli tuote turvallisesti pakattuna on enintään 25 cm x 40 cm x 3 cm. Tässä tapauksessa ostajan on kuitenkin otettava myyjään yhteyttä tilauksen tekemisen jälkeen ja tarkistettava asia. Nouto liikkeestä Konnevedeltä on mahdollinen sovittuna aikana. Tällöin tilaukseen ei tule lisäkustannuksia.

Tuote myydään sen hinnan mukaan, joka on ilmoitettu ostohetkellä. Jos tuote tulee myöhemmin alennukseen, hintaa ei enää muuteta tehtyyn tilaukseen.

3. Tuotteiden toimitus ja lunastus

Toimitamme tuotteita vain Suomeen. Tilaukset lähetetään postipakettina. Lähetämme tuotteet 1–5 arkipäivän sisällä siitä, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Huomioithan, että rahojen siirtyminen pankkien välillä kestää yleensä 1–3 arkipäivää. Mikäli maksusuoritusta ei näy tilillämme 5 arkipäivän kuluttua tilauksen tekemisestä, tilaus mitätöidään. Yleensä paketin saapumiseen sen lähettämisestä menee 1–3 arkipäivää. Ilmoitamme etukäteen, mikäli aika on jostain syystä pidempi.

Lähetys tulee noutaa Postista 7 päivän kuluessa tai muutoin se palautuu lähettäjälle. Hilma ja Onni ay ei vastaa toimituksen viivästyksestä, mikäli se johtuu tilauksen yhteydessä asiakkaan antamista virheellisistä tai epätäsmällisistä yhteystiedoista. Tarkista siis ilmoittamasi tiedot huolellisesti ennen tilauksen lähettämistä.

Myös nouto liikkeestä Konnevedeltä on mahdollinen sovittuna aikana. Tällöin tuote tulee noutaa liikkeestä viiden (5) arkipäivän kuluessa maksun suorittamisesta.

4. Maksaminen ja maksutavat

Maksutapana käytössä on tilisiirto ennakkomaksuna. Tilauksen teon jälkeen sinulle näytetään tilauksen maksamiseen liittyvät tiedot.

Tehtyäsi tilauksen saat myös sähköpostin, jossa kerrotaan ohjeet ja tilinumero maksamista varten. Muista siis ilmoittaa sähköpostiosoitteesi ja varmistaa, että se on oikein kirjoitettu!

Verkkokaupassa käytettäessä lahjakortin summa on käytettävä kerralla.

5. Tuotteiden palautus

Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukaisesti 14 päivän palautusoikeus siitä hetkestä lähtien, kun saat tuotteet itsellesi. Saatuasi tuotteen sinulla on oikeus tutustua siihen samalla tavalla kuin se liikkeessä olisi mahdollista. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäispakkauksessaan ja käyttämätön. Kaikki palautettavat tuotteet tulee palauttaa yhtenä lähetyksenä. Myös alennustuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Asiakkaan toiveiden mukaisesti tehdyillä tai tilatuilla tuotteilla ei kuitenkaan ole palautusoikeutta. Tämä koskee esimerkiksi määrämittaan leikattuja nauhoja tai mittatilauksena tehtyjä seinätarroja.

Ota aina etukäteen meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, jos aiot palauttaa tuotteen.

6. Reklamaatio

Jos lähettämämme tuote on väärä tai viallinen, tee asiasta meille reklamaatioilmoitus välittömästi puhelimitse tai sähköpostitse. Emme vastaa Postin tai Matkahuollon aiheuttamista vaurioista, jotka syntyvät kuljetuksessa. Mikäli paketti on kärsinyt kuljetuksen aikana ja vaurioittanut tuotteita, ota yhteys Postiin ja tee vahinkoilmoitus.

7. Muuta

Emme vastaa ylivoimaisen esteen (esim. lakko) aiheuttamista viivästymisistä. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat tilaamiseen huoltajan suostumuksen. Kaikki asiakkaan henkilötiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Riita-asioissa sovelletaan Suomen lainsäädäntöä.

8. Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä: Sisustus- ja käsityöliike Hilma ja Onni, Niittytie 6, 44300 Konnevesi.

Y-tunnus: 2554497-9

2. Yhteyshenkilö: Saara Varis, puh. 040-6741331

3. Rekisterin nimi: Sisustus- ja käsityöliike Hilma ja Onni asiakasrekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus: Rekisteriä käytetään asiakassuhteiden hoitoon sekä Sisustus- ja käsityöliike Hilma ja Onni omaan markkinointiin.

5. Rekisterin tietosisältö: Asiakkailta kerätään ja säilytetään seuraavat tiedot

  • asiakkaan nimi
  • osoitetiedot
  • sähköpostiosoite
  • puhelinnumero
  • tiedot käsitellyistä tilauksista.

Sisustus- ja käsityöliike Hilma ja Onni asiakastiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Asiakkaan pyynnöstä tiedot voidaan poistaa rekisteristä.