DROPS cotton merino lanka

4,00 

Koostumus: 50% Villaa, 50% Puuvillaa
Kerä: 50 g = n. 110 m
Puikot: 4 mm
Neletiheys: 10 x 10 cm = 21 s x 28 krs
Hienopesu 40 C / Älä käytä huuhteluainetta / Tasokuivaus

DROPS Cotton Merino -lanka on yhdistelmä extra fine merinovillaa ja pitkiä puuvillakuituja.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Koostumus: 50% Villaa, 50% Puuvillaa
Kerä: 50 g = n. 110 m
Puikot: 4 mm
Neletiheys: 10 x 10 cm = 21 s x 28 krs
Hienopesu 40 C / Älä käytä huuhteluainetta / Tasokuivaus

DROPS Cotton Merino -lanka on yhdistelmä extra fine merinovillaa ja pitkiä puuvillakuituja. Olemme päättäneet, että merinovillaa ja puuvillaa ei karstata yhteen. Tämän ansiosta kuitujen kaikki ominaisuudet pääsevät paremmin esiin ja väreistä ja rakenteesta tulee elävämmät. Myös tämän merinolankamme merinovilla tulee Etelä-Amerikan vapaasti liikkuvista eläimistä.

Lanka on kehrätty useista ohuista säikeistä, jolloin langasta tulee ihanan pehmeä, täyteläinen ja joustava. Lanka sopii varsin hyvin palmikko-, koho- ja helmineuleisiin. Tämän erikoisen rakenteensa vuoksi, on erityisen tärkeää hoitaa neuletta oikealla tavalla: ole tarkkana neuletiheyden kanssa, on parempi että neulot liian kireästi, kuin että neuloisit liian löyhästi. Älä pese neuletta liian kuumassa vedessä, älä koskaan jätä neuletta likoamaan ja kuivata neule tasona.

DROPS Cotton Merino -lankaa on hyvin mukava neuloa ja neulepinnasta tulee selkä ja tasainen. Lanka on superwash käsitelty ja pehmeä ihoa vasten ja sopii tästä syystä myös hyvin vauvojen ja lasten neuleisiin.

Made in EU
Oeko-Tex® certificate (STANDARD 100 by OEKO-TEX® 25.3.0016 Innovatext Textile Engineering and Testing Institute CO)

Lisätiedot

väri

26 myrkynsininen, 23 laventeli, 10 pistaasi, 27 violetti, 11 metsänvihreä, 9 jäänsininen, 3 beige, 14 kirsikanpunainen, 17 vaniljankeltainen, 5 hillitty roosa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “DROPS cotton merino lanka”